Iets spannends doen is eng, maar als je het gedaan hebt zeg je meestal ‘dat viel erg mee’. Achteraf ben ik altijd blij dat ik mezelf heb  uitgedaagd om iets te doen of te zeggen. Toch blijf ik regelmatig in mijn comfortzone hangen… Tijd om er wat vaker uit te komen.

Wat zijn spannende dingen?Doe jij spannende dingen, angst, comfortzone

Ik dacht ik google even voor inspiratie, dan kom ik vooral spannende dingen gerelateerd aan sex tegen :-). Spannende dingen is voor iedereen anders. Wat ik wel vaker zou willen doen is:

  • Mensen spontaan aanspreken
  • Zakelijk bellen
  • Een cursus buiten mijn comfortzone
  • Video opnemen (al heb ik er al veel gemaakt, het blijft spannend)
  • Persoonlijke blog/vlog plaatsen

Morgen ga ik naar een cursus, goede mogelijkheid om het eerste punt gelijk in de praktijk te brengen.

Wat ga jij voor spannends doen?