In de serie GRATIS fitness in Utrecht 

Fitness Workout Breedstraat

De workout heeft twee locaties, op de Oudegracht en op de Breedstraat. Na een telefoontje kon ik direct komen sporten, fijn. Maar daar aangekomen, bleek dat dit eigenlijk niet kon. Waarschijnlijk had ik naar de andere locatie op de Oudegracht gemoeten. Uiteindelijk kon ik toch sporten, er was alleen niemand om me te begeleiden. Geen probleem, ze wilden alleen borg, dus mijn sleutels ingeleverd en ik kon aan de slag.

Lekker gesport en daarna aan de balie mijn borg terug gevraagd, zij vroeg waarom ik deze had moeten inleveren. Tja…dat wist ik ook niet. Maar ik kreeg mijn sleutels terug en ging op weg naar huis.

Een gemiste kans om mij te verleiden lid te worden… Ik heb nergens mijn gegevens achter gelaten, dus ze kunnen ook geen contact meer met me opnemen.

 

Pluspunten:

Mooie nieuwe fitnessapparaten met tv scherm, zowel voor usb als voor mobiel apparaat.

 

Minpunten:

Wat klein.

 

Vraag gratis dagpas aan!