Jaren geleden zat ik in een workshop Durftevragen, een manier van vragen stellen waarbij anderen jou helpen. Mijn vraag was hoe ik een boek kon schrijven en uitgeven. De groep kwam met ideeën en ik ging met een flap vol goeie tips naar huis. Wat een toffe manier van vragen en antwoorden krijgen. En dat boek is er gekomen.

boek licht over gewicht Angele Bakker Nooitmeeropdieet

Hashtag Durftevragen #DTV

Ook op twitter heb ik de hastag #dtv vaak gebruikt en ik kreeg altijd zinvolle antwoorden. En regelmatige doen we een durftevragen sessie bij Soul:Work &Connect.

Durf te vragen is bedacht door Herman Dummer en Nils Roemen. Laatste genoemde heeft er met Fanny Koerts een boek over geschreven. Hier gratis te downloaden

Durftevragen boek Soul:Connect overvloed netwerk event

Delen van overvloed

De insteek is dat we samen meer welvaart en creativiteit hebben dan we nodig hebben. Hoe fijn is het om dit met elkaar te delen. Om te ontdekken hoe je slim kunt samenwerken met mensen binnen en buiten jouw netwerk.

Kom Durftevragen ervaren

Dit is ook de reden dat Durftevragen niet mag ontbreken op het Soul:Connect event. Delen, helpen, verbinden en dat is waar we veel gelukkiger van worden dan van ikke, ikke, ikke.

Wil je de kracht van Durftevragen ook ervaren, meld je snel aan:

Soul:Connect event

Vrijdag 17 februari van 13.30u – 18.00u bij en ism Seats2meet Amersfoort CS

 

Soul Connect netwerk event verbinding marketing