Het laatste feestje van de zomervakantie was het Permanent Beta Festival Het Permanent Beta Festival is lastig te beschrijven, het is iets wat je mee moet maken. Vijf dagen in het bos, met workshops, muziek, labsessies, spelletjes, gesprekken, dansen en nog veel meer. Wat een heerlijkheid.

Zo zou de wereld altijd moeten zijn

Ik ervaar het festival elk jaar als een bad van liefde en betrokkenheid. Deze mensen stralen, zijn bereid te helpen, willen de wereld een stukje mooier te maken. Ontzettend veel verschillende mensen en iedereen is echt welkom. Veel nieuwe en anders denkenden, die weten wat de toekomst gaat brengen en wat we nodig hebben. Prachtige ideeën die hier vorm krijgen.

Creëer deze wereld thuis

Ik hoorde iemand zeggen dat als je het zo fijn vind bij het Permanent Beta Festival dan moet je zorgen dat je dit in je dagelijks leven ook creëert. Dit zette me aan het denken, want ik heb ontzettend leuke mensen om me heen, maar ik voel ook dat ik verlang naar meer verbinding en diepgang. Nog meer mijn hart en intuïtie volgen.

Een heel jaar familie-opstellingen

Na twee workshops familie-opstellingen bedacht ik dus dat ik dit wel vaker zou willen doen, 1 keer per maand met een groep vrouwen verschillende thema’s uitwerken. Heb je zin om mee te doen, stuur me een mailtje.

Offline post ontvangen

Sanne en Bas hadden een prachtig project neer gezet waar je elkaar briefjes kon sturen. Super gaaf om steeds even te kijken of je post had. En wat heerlijk om van die mooie en lieve briefjes te ontvangen. Het is zo simpel, maar dit doe ik in het dagelijks leven echt te weinig. Gewoon vaker zeggen hoe blij ik met iemand ben.

Zelfverzekerd en in vertrouwen

Bij de afsluiting moesten we aangeven wat we mee namen. Ik merkte dat ik me sterker voelde dan andere jaren. Toen kon ik me soms onzeker voelen in contact en bang dat de ander niet op mij zat te wachten. Mooi om te ervaren dat dit minder was, dat ik open en met vertrouwen contact maakte, wat resulteerde in mooie en diepe gesprekken. Het is echt tijd om op te houden om mezelf klein te houden, ik weet dit al lang en elke keer voel ik dat het me wat beter lukt… Hoe fijn is dat!

Nu weer een jaartje wachten op het festival, maar tussendoor zijn er nog voldoende mogelijkheden om deze mooie mensen te ontmoeten. Maandag 12 november is er bijvoorbeeld een Permanent Beta Dag in Eindhoven.

Kom je ook?