De mani-feest-tatie week was een groot succes. Vooral omdat ik zelf ontdekt heb dat dit is wat ik wil doen! Inspireren, interviewen, verbinden, met een groep mensen mooie dingen delen en creëren en nog veel meer. Volg me op Facebook, want er komt nog veel meer moois aan. 

Het gaat voor mij niet om manifesteren van materie of alles krijgen wat je wilt. Ik word echt blij als ik doe wat goed voelt, wat klopt. Deze week heeft me geleerd wat ik belangrijk vind. Ik heb zoveel energie en dankbaarheid ervaren in deze week, dat ik voel dat het niet gaat om die gele beetle (die had ik gewenst tegen te komen :-), maar om wat voor mij van binnen klopt. 

 

Dit is voor mij de essentie van manifesteren:

  • Is dat wat je wilt, wel wat je nodig hebt? Ontdek je verlangen!
  • Het is er allemaal al, dus hoef je ook niets te vragen!
  • Volg je eigen flow, dan klopt het altijd.
  • Blijf doen wat echt goed voelt.
  • Luister wat je nodig hebt en manifesteer dat.
  • Ga voor authentieke actie (doen wat klopt voor jou/past bij jou).

Mani-feest-tatie video’s

Bekijk ook onze video’s, waarin we vertellen hoe het voor ons werkt en tips geven hoe jij ook kunt manifesteren. Hieronder onze eerste video’s.

Abonneer je op mijn kanaal om meer video’s te bekijken en ontvang een melding bij een nieuwe video.

 

Zichtbaar worden op een manier die bij jou past!

 

Zichtbaar worden is spannend, je laat jezelf zien en mensen kunnen hier iets van vinden. Misschien heb je het gevoel dat anderen niet op jou zitten te wachten of je weet niet waar je over moet schrijven of praten. 

 

Toch is zichtbaarheid belangrijk, jij hebt iets te melden! Je hebt een prachtig product of dienst, maar zolang mensen niet weten dat jij er bent, kunnen ze ook geen klant worden.

Rosita en ik gaan een nieuw project starten. Nieuwsgierig? Klik hier en vind ons leuk!