Wat een heerlijke, inspirerende ochtend. Voor de eerste keer Work Vibe, een ochtend samen; werken en inspireren. We zijn gestart met een kennismakingsrondje waarin iedereen vertelde hoe  haar ideale bedrijf eruit zou zien. En wat ze vandaag wil gaan doen.

Na een uurtje zelfstandig werken zijn we weer online gekomen om vragen te stellen, dit liep uit op een geweldige sessie met enorm veel inspiratie over en weer. Wat kunnen we toch goed zien wat een ander nodig heeft of hoe een ander iets moet doen of laten. En hoe lastig vinden we om dit bij onszelf te zien. Daarom is het ook zo fijn om mensen om je heen te hebben die met je mee willen denken, die je bevragen en feedback geven. We zijn, als ondernemer, zo vaak alleen aan het werk. We worstelen met onze angsten en met het gevoel niet genoeg te zijn, niks te vertellen te hebben. Maar de ander ziet wat jij te vertellen hebt, geeft terug waar je jezelf niet van bewust bent en waar je op ‘aangaat’.

Ik ben zo dankbaar voor de prachtige vrouwen die mee deden, zich open stelden en elkaar steunden. Ik voel dat dit is wat ik wil neerzetten, samen, verbinding, inspiratie, maar ook een stok achter de deur en een schop onder je kont.

En voor het eerst voel ik dat het niet groot of groter hoeft. Juist de intimiteit van de groep maakt dat mensen open gaan, durven te delen. En dat is waar ik blij van wordt.

Work Vibe is op:

Maandag 13.30u – 16.30u  of
Vrijdag van 9.30u – 12.30u 

€ 7,77 per keer (kom 5x en betaal 4x)

Klik hier voor data en aamelden