Wat is dat toch met geld, iedereen heeft er wel iets mee. Heb je tekort, geef je makkelijk uit of juist niet, ben je een spaarder of durf je risico’s te nemen. Geld doet iets en ik vind het boeiend om te onderzoeken hoe mijn relatie met geld is.

Ik ben opgevoed met het idee dat je hard moet werken voor je geld, geef geen geld uit wat je niet hebt en het geld groeit niet op je rug. Maar ik heb ook geleerd om een ondernemer te zijn, om te investeren en om met geld geld te maken.  

Denken in tekort

Toch voel ik ook dat ik vaak in tekort denk, op meerdere gebieden. Ik heb geen vertrouwen dat geld vanzelf blijft stromen, ik heb het idee dat ik daar iets voor moet doen. Toch weet ik dat dit wel zo is, als ik gewoon mijn pad volg dan volgt geld ook. Dan is er altijd overvloed. Dat is wat ik wil leren en ervaren. 

Geld gaat nooit over geld

Daarom ben ik ook super blij dat Mundo een workshop Creatief met geld komt geven bij Seats2meet Amersfoort CS. Mundo leefde in 2016 tien maanden zonder geld, hij is bezig met zijn boek Geld Gaat Nooit Over Geld

Een wereld die in onze harten klopt

Dit is waar Mundo voor staat. Prachtig, want volgens mij is dit waar het om gaat. De eerste keer dat ik Mundo ontmoette voelde ik  gelijk hoe authentiek hij in het leven staat en vol liefde. Het vibe interview dat we samen hebben gedaan, blijft één van mijn favorieten. Het zijn zelfs twee delen geworden

Deel 1 Vibe met Mundo Resink

Deel 2 Vibe met Mundo Resink

Workshop Creatief met Geld

Hoe kun je doen wat jou ten diepste vervult en daarmee in je levensonderhoud voorzien? Hoe laat je wensen in vervulling gaan als je geen geld hebt voor die vervulling? Hoe geef je geld een dienende, zorgzame en creatieve rol binnen je bedrijf?

Praktisch:

  • Nieuwe datum volgt.
  • Seats2Meet Amersfoort CS
  • Stationsplein 49, 3818LE Amersfoort
  • Inloop 13:30, start 14:00, afronding 17:00 uur.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.