Leer online coachen

Ongecategoriseerd
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

 • Wil jij starten met online coachen, maar weet je niet hoe?
 • Wil je niet alleen kennis, maar ook echt aan de slag?

Online coachen is laagdrempelig, goedkoop en effectief en steeds meer mensen kiezen voor via cursussen online. Inmiddels is bewezen dat online coachen net zo effectief is als een persoonlijk gesprek.

Op je eigen tempo en manier een effectief online traject opzetten. Het programma bestaat uit 5 thema’s:

* Het opzetten van een online coachingstraject

* Hoe krijg ik (online) klanten?

* Social media; hoe zet je dit in?

* Werken met webinars

* Werken met internetgroepen

Start wanneer jij wilt en op je eigen tempo met de e-cursus Leer online coachen voor professionals.

De zelfstudie is geaccrediteerd door de BGN voor 29,5 SBU punten voor het gehele traject. Alleen bij het insturen van je bevindingen per thema.


Leer online coachen is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging BGN
Leer online coachen is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging BGN
Toon meer

Wat ga je leren?

 • Je leert hoe je jouw online programma kunt opzetten en welke tools je hier voor kunt gebruiken. Je kiest precies wat bij jou past en ontdekt hoe je simpel en effectief klanten kunt vinden.
 • Een complete cursus waarmee je jouw online programma kunt maken en verkopen.

Cursus inhoud

1. Het opzetten van een online coachingstraject
Het opzetten van een online coachingstraject * Wat is online coachen? * Welke vormen van online coachen zijn er? * Wat past bij jou? * Hoe zet je jouw product op? * Hoe krijg je klanten? In dit thema komen alle aspecten van online coachen voorbij, we starten bij de basis. Wat is jouw business, jouw USP, jouw product, jouw klanten en hoe ga je effectief aan de slag met online coachen.

 • Les 1- Opzetten van online coachen
 • Opdracht 1: Waarom online coachen?
 • Les 2 – Jouw droom
 • Opdracht 2: Jouw droom
 • Les 3 – Jouw klanten
 • Opdracht 3: Jouw klanten
 • Les 4 – Jouw product
 • Opdracht 4: Jouw product
 • Les 5 – Jouw website
 • Opdracht 5: Website / Gele banaan
 • Les 6: Jouw plan van aanpak
 • Opdracht 6: Plan van aanpak

2. Hoe krijg ik (online) klanten?
Hoe krijg ik (online) klanten? Bij online coachen is het natuurlijk essentieel om klanten te hebben. Welke manieren kun je inzetten om klanten te werven, wat is effectief en wat moet je juist niet doen? Je leert effectieve strategieën kennen om meer klanten te krijgen, hoe je jouw business effectief uitbouwt.

3. Social media; hoe zet je dit in?
Social Media; hoe zet je dit in? Tegenwoordig zit iedereen op Facebook, Instagram, Linkedin en Twitter en word je doodgegooid met reclame en advertenties. Hoe kun je Social Media effectief inzetten om bezoekers naar je website te trekken en vooral om hier klanten van te maken, zonder dat het je al teveel tijd kost.

4. Werken met webinars
Werken met webinars Een webinar is een online workshop die mensen thuis achter hun eigen computer kunnen volgen. Hoe zet je een webinar op, wat is belangrijk en waar moet je op letten. De do’s en don’ts bij het geven van een webinar. Met Nooitmeeropdieet heb ik jaren lang webinars gegeven. Zowel als kennismaking als als coaching. Een webinar is een mooie vorm van coachen en wordt steeds vaker worden ingezet. Deelnemers kunnen thuis achter hun computer het webinar volgen. Geen reistijd, geen oppas regelen, makkelijk, snel en stukken goedkoper. Tevens is een webinar een mooie manier om mensen toegankelijk en laagdrempelig met jou kennis te laten maken.

5. Werken met internetgroepen
Werken met internetgroepen Bij online coachen is het waardevol als deelnemers elkaar kunnen ontmoeten in een beveiligde omgeving. Hoe doe je dat en hoe begeleid je de deelnemers en de groep? In dit thema worden vooral tips en trucs gegeven over welke groepen er zijn en ga je zelf aan de slag met onderzoeken welke groep bij jou past.

Afsluiting

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling