Van verschillende kanten hoorde ik over Clubhouse, een nieuwe app die alleen voor Iphone is, waarin audio centraal staat. Ik als podcastmaker en liefhebber was gelijk nieuwsgierig. Maar ik heb geen Iphone.

Van mijn lieve zwager zijn oude Iphone mogen lenen en een account aangemaakt. Ik was gelijk enthousiast, je kunt gewoon even luisteren in een room waarin mensen over een onderwerp praten. Je kunt je hand op steken als je mee wilt praten. De gesprekken worden niet bewaard of opgenomen, ze gewoon echt live luisteren en mee doen.

Het is voor mij wel een drempel om gelijk mee te praten, maar ik zie wel de mogelijkheden. Dus de hulp van Rosita ingeschakeld en samen onze eerste room gestart, over zichtbaarheid. Een uur lang ideeën uitgewisseld met andere inspirerende mensen.

De essentie na onze room over zichtbaarheid; het gaat over durven doen en dichtbij jezelf blijven, echt zijn.

Clubhouse

Zin om ook een keer mee te praten (helaas nu nog alleen voor iphone of ipad)? Volg ons op Clubhouse:

@angelebakker

@rositabelkadi

In de Vibe Inspiratie FB Groep kun je aangeven of je een keer samen een room wilt starten.