Zondag 4 oktober was de boekpresentatie van Rita, zij had me uitdrukkelijkRita Zeelenberg Mindful eten, Angele Bakker, boekpresentatie gevraagd te komen. Dus zorgde ik ervoor dat ik wat eerder terugkwam van mijn voetbalweekend.

Rita vertelde prachtig het verhaal van het ontstaan van het boek, waarbij zij begon aan het eind. Iedereen die er was benoemde ze in haar verhaal. Uiteindelijk eindigde ze bij de advertentie in het stadsblad van Nooitmeeropdieet. Mijn advertentie dus:

“Wil jij ook Nooitmeeropdieet?”

Een advertentie die haar triggerde en haar deed besluiten om aan de cursus mee te doen. Dit was het begin van haar weg naar Mindful eten en dus naar haar nieuwe boek.

Dankbaar

Ik was geraakt door haar verhaal en dankbaar dat ik haar heb geïnspireerd. Rita is het levende bewijs dat het mogelijk is om zonder dieet ontspannen met eten om te gaan en lekker in je lijf te zitten. Dit is waarom ik ooit met Nooitmeeropdieet ben begonnen: vrouwen inspireren om te stoppen met diëten en te beginnen met leven en genieten.Ontspannen eten, Rita Zeelenberg

Boek Ontspannen Eten

Rita is zich na mijn cursus verder gaan specialiseren in Mindful eten. Ze heeft haar weg gevonden en nu een prachtig boek geschreven om anderen te inspireren.

Rita, dank je wel voor je prachtige woorden en ik hoop dat jouw boek heel veel mensen inspireert om met liefde en rust te eten.

Bestel het boek Ontspannen eten via Bol.com