Ik neem regelmatig het scherm van mijn computer op met Apowersoft screenrecorder. Soms wil ik dingen niet missen en dan neem ik het op. Maar om altijd mijn laptop mee te nemen vind ik niet zo handig. Dus op zoek naar een optie om mijn scherm met mijn tablet of mobiel op te nemen.

AZ Screen Recorder

Met AZ Screen Recorder kun je het scherm opnemen. Je download de app en je ziet links in beeld het rode icoontje.  Je kunt opnames maken en bewerken. Je kunt tekst of smiley’s toevoegen, de video bijsnijden, achtergrond toevoegen en ga zo maar door.

De gratis versie is naar mijn idee voldoende om de belangrijkste taken te doen, er zit geen tijdsbeperking op en geen reclame in je video’s. Maar je kunt upgraden naar de betaalde variant voor meer opties.

Download AZ Screen Recorder in de playstore 

Omdat deze app doet wat het moet doen, ben ik niet verder gaan zoeken. Voor Apple gebruikers schijnt Web Demo een goede app te zijn.

 

Heb jij nog een goede tip om je scherm op te nemen? Leuk als je reageert.