Het is vandaag Anti Dieet Dag, een dag om stil te staan hoe jij met diëten en je lichaam om gaat. Wat heeft het diëten je gebracht? Hoe wil jij gezond leven en genieten?

Ook al richt ik mijn focus nu niet meer op Nooitmeeropdieet, het blijft een onderwerp wat me na aan het hart ligt. Ik hoop dat mensen realiseren dat diëten de oplossing niet is, dat het gaat om te zien hoe prachtig je bent en dat jij het waard bent om goed voor te zorgen.

De media wist me vaak wel te vinden op de Anti Dieet Dag. Ik ben eens terug gaan kijken en kwam een aantal leuke items tegen:

2008 Ruud de Wildflyer_lekker_in_je_lijf_213

2011 BNR Angèle Bakker en Dr. Frank van Berkum over diëten en afvallen

2012 Parool over Anti Dieet Dag

2013 Hart van Nederland

 

Natuurlijk wil ik het lied wat Jasper Merle speciaal heeft geschreven voor het Lekker in je lijf evenement 2013 met jullie delen. Luister en geniet: