Mijn skivrienden hadden andere dingen te doen en ik wilde toch heel graag skiën. Dus een singlereis geboekt, als niet singel, maar dat weten ze toch niet. Vlak voor vertrek vraag ik me af waarom ik dit toch weer gedaan heb. Maar ik weet inmiddels dat dingen uit mijn comfortzone mij gelukkig maken. En van skiën word ik sowieso heel blij.

Dus met de bus op weg naar Zwitserland, in het hotel ontmoet ik de groep, het is een kleine groep, we zijn maar met 7. Ik mag gelijk mijn kamer in en ben erg blij met het bad en de privacy.Haute Nendaz Montfort

Voor mezelf kiezen

Ik merk dat ik eigenlijk mijn eigen ding wil doen, ik heb niet zo’n zin om me aan te passen, te overleggen, op anderen te wachten of mijn best te moeten doen om iedereen bij te houden.
Mijn hoofd maakt overuren, wat ga ik doen, wat hoort, kan ik wel mijn eigen ding doen? Ik besluit voor mezelf te kiezen, ik ga alleen op pad.

Een goede keus, ik vind het heerlijk alleen op de ski’s. Mijn eigen weg kiezen (die me regelmatig op de verkeerde (veel te moeilijke) pistes brengt. Mijn eigen tempo, zelf pauzes kiezen en ontzettend genieten.
En ik kan het los laten wat de groep er van vindt. Heb het met een medereisgenoot besproken en zei vond het wel knap dat ik zo mijn eigen gang ging. Er was wel een man die er een opmerking over maakte, maar zij gaf me groot gelijk (toch fijn om te horen).

Skiën is meditatiefAngele alleen op skivakantie Haute Nendaz

En zo alleen op de ski’s heb ik ontdekt dat skiën me zo heerlijk in het NU brengt. Ik ben met niets anders bezig dan met de b
erg af gaan (heb hier ook al mijn aandacht voor nodig). Dit geeft mij zo’n heerlijk gevoel, het opgaan in iets waar ik plezier aan beleef.

Naar mezelf luisteren

Wat ik vooral weer heb geleerd is dat ik naar mezelf mag luisteren en mag kiezen voor mezelf. Uiteindelijk is het mijn leven en wil ik plezier maken… En dat is gelukt, wat een heerlijke vakantie.

Met de complimenten voor de geweldige verzorging van Patrick en Leen van Hotel Montfort.
Hotel Montfort Haute Nendaz