In de serie GRATIS fitness in Utrecht. 

All-in fitness Utrecht

Na het aanvragen van de dagpas bij All-in werd ik gebeld, afspraak gemaakt. Vervolgens werd ik gebeld of ik wat eerder kon komen. Maar dat kwam mij niet zo goed uit en ik vind het niet erg als de trainer niet zoveel tijd voor me heeft, ik vermaak mezelf wel :-).

Kreeg keurig een rondleiding en mocht zelf aan de slag. All-in heeft vooral veel krachtapparaten, waar ik me verder niet mee bezig heb gehouden. Leuke spinruimte, met scherm waar je interactief mee kan doen met de trainer op televisie.

Lekker gesport, even een drankje gehaald bij de erg aardige barman. Dit is voor mij een absoluut pluspunt, mensen die plezier in hun werk hebben en interesse tonen voor de sporters (mensen).

 

Pluspunten:

  • Veel (kracht)apparaten
  • Aardige barman en trainers
  • Leuke spinningsruimte ook te gebruiken buiten lestijden (zie foto)

 

Minpunten:

  • Hangen wel schermen, maar zonder geluid
  • Geen sauna

 

Vraag gratis dagpas aan