AfscheidRouwkaart voorkant kl

Het is even stil geweest, op 13 april is mijn vader overleden. Een groot gemis, ik ben verdrietig, maar ook dankbaar voor zijn prachtige leven en ons bijzondere contact.

Mijn vader heeft mij voorgeleefd om eigenwijs mijn eigen weg te gaan. Ook al weet ik niet waar mijn weg heen gaat, ik blijf doen wat voor mij goed voelt. En ik wil vooral genieten. Want dat kon mijn vader ook als de beste.

De komende tijd heb ik ook weer tijd om jou te helpen. Interesse? Laat het me weten.

 

Super inspirerende interviews bij VIBE

Inmiddels zijn er al 13 Vibe interviews geweest, ik vind het geweldig om te horen waar mensen hun inspiratie vandaan halen. Ik heb hier al zoveel van geleerd.Kijk hier de video-interviews terug. Of beluister de interview via podcast (audio).

Sprekers mei juni vibe inspiratie

De komende tijd staan er weer bijzondere VIBE interviews op het programma. Ik ben trots op deze komende serie:

Patty Goldsteijn
Jeanet Bathoorn
Janne Willems
Anuschka Franken
Stella van Gent
Harry Gras
Tom Oostrom
Michiel Rozendal
Sonya Richardson

Zie agenda voor data, de meeste interviews kun je live volgen via BLAB, je kunt vragen stellen en meepraten.

AGENDA VIBE