Ik voel de energie weer om iets op te zetten, ik barst van de nieuwe ideeën en heb zin om echt te gaan starten. Maar dan komen de eerste hobbels…

Tijd om mijn werkelijke verhaal te delen…

Ik wil mijn weg delen, hoe ik mijn bedrijf opzet. Maar eigenlijk vind ik het veel makkelijker om alles te delen wat goed gaat. Ik vind het veel ingewikkelder om te delen dat het soms helemaal niet goed gaat. Maar juist dat wil ik laten zien, want ik weet dat er zoveel andere ondernemers met precies hetzelfde strijden. En waarom moet je vooral de ups laten zien? Waarom mag je het gewoon soms even niet meer weten of waarom mag je gewoon niet delen dat iets niet lukt of is mislukt?

Mijn VIBE gevonden en dan…

Drie jaar heb ik gezocht naar wat ik wilde, cursussen gedaan en vooral veel zelfonderzoek. En opeens vielen er puzzelstukjes in elkaar en zag ik de rode draad. Zowel bij Nooitmeeropdieet als bij Vibe wil ik vrouwen stimuleren om zichzelf te accepteren, goed naar zichzelf te luisteren en te doen wat zij leuk vinden.

Dat is ook wat ik doe en wat ik niet altijd makkelijk vind.

De energie stroomt weer, maar dat blijkt niet genoeg te zijn…

Heerlijk om te voelen dat ik weer zin heb om te creëren, om dingen te organiseren en op te zetten. Maar dan merk ik dat dit niet vanzelf gaat, dat er weinig of geen aanmeldingen komen en dan weet ik het ook even meer.

In deze podcast vertel ik hoe dit voor mij werkt, ben benieuwd hoe jij hier mee omgaat.

Luister hier naar mijn ervaring en alle hobbels waar ik steeds weer tegen aan loop

De podcasts van Vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes