Cat en ik praten over negatieve gevoelens, wat mogen we niet van onszelf. Cat vraagt me waarom ik nog steeds aan het zoeken ben. Ze geeft me super goede adviezen om terug te kijken, te zien wat er allemaal wel is.

Wat doe ik moeiteloos?

Cat stelde mij de vraag wat ik van jongs af aan al moeiteloos doe. Dat heeft voor mij te maken met mijn enthousiasme. Ik kan makkelijk mensen meenemen in de dingen die ik leuk vind. Ik heb een ontzettend creatief hoofd, wat erg oplossingsgericht is. Dit is wat ik eigenlijk altijd doe.

Wat doe jij moeiteloos?

Aandacht, dankbaarheid en in het NU leven

Nu ik mijn business aan het opbouwen ben, ben ik vaak bezig met waar ik naar toe wil. Mijn doelen, hoe gaat het eruit zien, wat moet het worden enzovoort. Ik vergeet regelmatig om te genieten van mijn weg. Cat en ik praten over hoe het helpt om regelmatig terug te kijken, te zien wat je al hebt bereikt en dankbaar te zijn wat er allemaal in je leven.

Ik schrijf (bijna) elke avond op waar ik dankbaar voor bent. Het helpt mij om te zien wat er wel goed gaat en de focus positief te houden.

Alles wat je aandacht geeft groeit, dus mijn aandacht gaat naar het positieve

Luister hier naar podcast 26 met Cat Colnot – Wat doe je moeiteloos?

Waar wil jij dat wij het over hebben?

Laat hieronder jouw reactie achter!

 

De podcasts van Vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes