Cat Colnot en ik in gesprek over terugkijken op het jaar 2017. Wat is er allemaal gebeurd, wat zijn de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar?

Ik vul elk jaar het Yearcompass in, super gaaf om terug te lezen hoe ik dit plan vorig jaar had ingevuld. In mijn plan van vorig jaar stond ‘accepteren'. Ik zie dat dit woord heel erg klopt bij vorig jaar. Ik ben veel minder aan het streven, ik kan de dingen veel meer accepteren zoals ze zijn. Er stond ook iets in over organiseren en ook dat ben ik veel meer gaan doen. Grappig hoe een plan invullen aan het begin van het jaar na een jaar heel kloppend blijkt te zijn.

Luister hier naar podcast 22 met Cat Colnot – Terugkijkend op het jaar 2017

Hoe kijk jij terug op 2017? Wat zijn je mooiste moment, waar heb je van genoten, wat heb je gerealiseerd?

Leuk als je reageert.

De podcasts van Vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes