De documentaire Minimalism heeft mijn ogen geopend. Ik heb er al een blog over geschreven.

In deze podcast vertel ik wat de documentaire met mij heeft gedaan. We zoeken het geluk buiten onszelf, in spullen, in een nieuwe baan, een slanker lichaam enzovoort… Ik dacht dat minimalisme vooral ging over spullen wegdoen, maar het gaat over bewust zijn van wat je doet en koopt, bewust leven. Dingen doen die bij je passen, waar je blij van wordt.

Do more with less!

Documentaire The minimalist laat zien hoe Joshua Fields Millburn & Ryan Nicodemus zijn gaan leven als minimalist en gelukkiger zijn met minder spullen.
Goed om over na te denken en bewust te worden hoe en waarom je spullen hebt/koopt en/of gebruikt.

Luister hier naar podcast 13 over The Minimalist.

 

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes.

angelebakker.nl/vibe-podcasts