Ik ben net terug van een cursusweek in Frankrijk van Jan Geurtz, een prachtige week over ego/gewaarzijn/gedachten en alles waar je verslaafd aan kunt zijn. De tweede dag heb ik een podcast opgenomen over beperkende overtuigingen. Bizar hoe we hier allemaal mee worstelen, terwijl we denken dat we de enige zijn die hier last van hebben. Wat maken we het onszelf moeilijk. Wat maak ik het mezelf ook moeilijk. Waarom ben ik zo kritisch naar mezelf toe? En vooral hoe kan ik hier meer los van komen.

Geeft niks, mag best

Dit is mijn nieuwe motto. Ik ben namelijk geneigd als ik last heb van beperkende gedachten om mezelf hier weer over te veroordelen. Dat is dus een veroordeling op een veroordeling, niet handig dus. Als een gevoel er gewoon helemaal mag zijn, dan zal het past verdwijnen. Dus ik ga niet meer strijden tegen mijn gevoel, maar het helemaal ervaren.

Luister hier naar podcast 12 over beperkende overtuigingen en wat je er aan kunt doen.

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes