Engels leren in Torquay uit je comfortzoneIk ben in Engeland om mijn Engels te verbeteren. De eerste dag is goed bevallen, maar was ook spannend. En in zo'n nieuwe omgeving ben ik me opeens heel bewust van mijn eigen gedrag en gedachten. En die gedachten zitten me ook regelmatig in de weg.

Toch besef ik ook dat dingen doen buiten mijn comfortzone me altijd heel veel opleveren. Onbekende ervaringen zijn een spiegel voor mij, waarin ik mezelf beter leer kennen, maar vooral creëer ik steeds meer vrijheid in mijn handelen en mijn zijn. Door angsten heen toch stappen nemen, maakt me blij en tevreden.

Het hoeft niet perfect, doe het gewoon!

 

Luister hier naar podcast 011 –  De spiegel van een onbekende omgeving.

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes