Zoveel leuk vinden en niet weten wat te doen. Vanmiddag werd ik er gek van, ik was bezig met mijn website, maar er ging van alles mis. Heel frustrerend. Ik heb een hoofd vol ideeën en to-do lijstjes en het me gaat altijd te langzaam. Tijd om er even uit te gaan, wandelen in het bos, mijn hoofd leeg maken.

Daar ontstond deze podcast:

Ik wil het anders doen… geen marketing vanuit mijn hoofd, maar mijn gevoel (vibe) volgen. En dat vind ik niet altijd makkelijk! Maar ik wil doen wat ik leuk vind, waar ik blij van word en energie van krijg. Ik geloof dat als ik echt goed naar mijn gevoel luister dat ik precies weet wat ik te doen heb. Daar ben ik nog niet, ik ben hard aan het oefenen.

Zin om samen iets te ondernemen of te organiseren?

Wil jij de wereld ook een beetje mooier maken, je bedrijf leiden vanuit je gevoel. Zin om samen iets te doen (workshop, lezing, interview, podcast)? Ik drink graag een kopje koffie met je!

 

Neem contact met me op!

5 + 10 =