Ik heb de laatste tijd weer enorm veel ideeën, maar weet niet wat je kiezen. Ik vind zoveel leuk en ben snel enthousiast, maar hoe kies ik nou de dingen die bij me  passen.

De laatste tijd vallen er gelukkig wat dingen op z'n plek, ik voel nu meer waar het om draait. In podcast 3 vertelde Cat dat ze een paraplu had bedacht waar alles onder kan vallen. Die paraplu is voor mij VIBE.

 

VIBE staat voor verbinding, inspiratie, beleving en energie. Dit zijn belangrijke waarden voor mij hoe ik wil leven. Ik wil in verbinding zijn met mezelf en anderen, mensen inspireren, nieuwe dingen beleven en ik wil dit vanuit de juiste energie doen, de juiste vibe – want dan klopt het bij mijn pad. En deze weg wil ik laten zien en anderen helpen om ook hun eigen VIBE (essentie) te vinden en te volgen.

Dus mijn focus gaat worden:

  • Vind jouw VIBE
  • Volg jouw VIBE
  • VIBE in actie

In deze podcast (003) vertel ik verder wat mij heeft geholpen om mijn ‘vibe' te kiezen.

 

De vibe interviews en de podcast vibe in actie zijn ook te beluisteren via Itunes
Wat doe jij om je VIBE te vinden? Leuk als je reageert.